A négy lépés a foglalkoztatási projekt nemzetközi partnertalálkozója Törökországban.

A szervezeti és koordinációs találkozót a projekt koordinátor – TophaneMeslekiveTeknikLisesi – 2017. április 3-án és 4-én tartotta.

Ezen a találkozón a projektpartnerek áttekintették a projekt tervét a munkafolyamat és koordinációs tevékenységek meghatározása céljából. A project 30 hónapot fog tartani. A találkozó napirendjén szerepelt a projektpartnerek bemutatkozása, a szerződések átbeszélése és aláírása és a munkatervek részletezése.

Mr. YusufAy, a TophaneMeslekiveTeknikAnadoluLisesi vezetője üdvözölte a projekt részvevőit. A csapatok a két napostalálkozó alatt áttekintették a munkaágazat elemző kérdőívet, mely a projekt első tevékenysége volt. Úgy döntöttek, hogy meghatározzák a kérdőív eredményeinek jelentésének fázisát. Meghatározásra kerültek azok a foglalkozások, a textil- és gépiparban, illetve az informatika ágazatában, amelyeket a szakmai kompetenciák összehasonlítására használnak majd, mely a projekt következő tevékenysége.

A meetingen részt vettek: AnaIsabelMenica és KepaLarrondo, a spanyol PolyteknikaIkastegiaTxorierri S. Coop képviseletében. Ltd., DanieleTrevisan és Edoardo De Marchi Angliából a Kairos Europe képviseletében, valamint a Határtalanul Iroda Kft. képviseletében Molnár Anna.

A koordináló szervezet képviseletében a projektet irányításában részt vesz: a projekt koordinátor Tufan Ata Türkyılmaz, a PR tevékenységért felelősNurayErenés a techninai támogatásért felelősÖzayGürbüz.

2019-04-10T12:34:25+03:00

Leave A Comment